Jajka faszerowane po włosku Składniki: Jajka – 6 sztuk Szynka parmeńska – 3 plastry Suszone pomidory – 6-7 sztuk Ser Pecorino Romano - 4 łyżki startego Suszona bazylia
Kuchnia Bon AppetitĆwikła z chrzanem Składniki: Buraki – 5 sztuk Korzeń chrzanu – 5-7cm Sól Pieprz Wykonanie: Buraki zawinąć w folię aluminiową i upiec w piekarniku nagrzanym do
Kuchnia Bon AppetitKrólik w sosie grzybowym z risotto fenkułowym Składniki – królik: Królik – 1 sztuka Podgrzybki świeże lub mrożone – 2 szklanki Szalotki – 3 sztuki Czosnek – 2 ząbki Bulion jarzynowy
Kuchnia Bon AppetitSchab pieczony w ziołowej panierce Składniki: Schab bez kości – 1 kg Suszone zioła: czosnek niedźwiedzi, majeranek, tymianek Sól, pieprz Czosnek – 3 ząbki Oliwa np. smakowa – czosnkowa
Kuchnia Bon AppetitSałatka jajeczna z selerem konserwowym, tuńczykiem i zielonym groszkiem Składniki: Jajka – 6 sztuk Tuńczyk w sosie własnym – 1 puszka Zielony groszek konserwowy – 1 puszka Seler konserwowy
Kuchnia Bon AppetitBiała kiełbasa zapiekana z ziemniakami Składniki: Ziemniaki – 6 sztuk Biała kiełbasa – 6 sztuk Piwo – 100 ml Musztarda dijon – 3 łyżki Miód – 2 łyżki Koperek – 1 pęczek
Kuchnia Bon AppetitHummus z pieczonym pasternakiem Składniki: Ciecierzyca (nasiona suche) – 200g Pasternak (można zastąpić go pietruszką) – 1 sztuka Oliwa z oliwek – ½ szklanki + 2 łyżki do pieczenia pasternaku Pasta
Kuchnia Bon AppetitHummus z pieczonym burakiem i czarnuszką Składniki: Ciecierzyca (nasiona suche) – 200g Burak – 1 sztuka Oliwa z oliwek – ½ szklanki Pasta tahini – 4 łyżki Sok z 1 limonki
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Sałatka „leśna polana” zaskakuje swoim wyglądem jak i smakiem. Jestem pewna, że zaciekawi każdego kto ją zobaczy. Do
Marta GotujeUwielbiam babki. Dziś prezentuję Wam kolejny przepis na to pyszne ciasto – mleczna babka kukurydziana. To pyszna żółciutka babka w sam raz do kawy lub herbaty
Słodkie okruszkiSkładniki: ciasto: 4 i 1/2 szklanki mąki pszennej 1 i 3/4 szklanki cukru pudru 2 całe jajka + 2 żółtka 250g margaryny 2 łyżki śmietany gęstej 18
Prosto i Smacznie z AnetąWitam Kochani :-) Święta Wielkanocne już za kilka dni, dlatego też dziś chciałabym Wam przedstawić przepis na wypiek bez którego nie mogą obyć się święta-chodzi oczywiście
moje pyszne łatwe i sprawdzone przepisy krok po krokuWitam Kochani :-) Święta już za kilka dni, w domu masa zajęć-sprzątanie, gotowanie, pieczenie. Ja jednak w tym roku tak sobie wszystko zorganizowałam, że dzień dzisiejszy
moje pyszne łatwe i sprawdzone przepisy krok po kroku