Nazwa sałatki jest z przymrużeniem oka, aczkolwiek jak w każdej plotce, tkwi w niej ziarnko prawdy;) Jest to sałatka, w której nie ma prawie żadnych wartości
Smaki Na TalerzuSkładniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i
Kulinarne przemysleniaLetnia sałatka to idealna propozycja na romantyczną kolację czy nawet wspólne grillowanie ze znajomymi. Składniki podane na dużą porcję. Dostosować według swoich potrzeb Składniki : 2 sałaty
Garnkowe fanaberieJeśli korzystacie z pięknej pogody i zaczęliście sezon grillowy, pamiętajcie o podawaniu świeżej zieleniny. U mnie wszelkiego rodzaju sałaty podawane do grillowanych warzyw, serów lub mięs
Weekendy w domu i ogrodzieNie macie pomysłu na szybką sałatkę, to właśnie ta sałatka spełni wasze oczekiwania. Wystarczy zaopatrzyć się w kilka gotowych produktów i wyczarujecie smaczne danie. Ja swoją
Smaki EwyPieczarki portobello przygotowane według poniższego przepisu idealnie pasują do kurczaka lub schabu. Bardzo smaczne, szybkie do zrobienia. Jeśli nie macie brązowych pieczarek, to można je zastąpić
O kuchni z uczuciemU mnie ostatnio znowu królują śledzie. Ostatnio były na grillu , a dziś proponuję lekko ostre, chrzanowe z rodzynkami. Polecam. Takie śledziki to doskonała propozycja na zakrapiane
Kuchnia z widokiem na ogródBuraki uwielbiam, o tym już wiele razy wspomniałam. Dzisiaj powstała kolejna, bardzo szybka sałatka, tym razem połączyłam sałatę lodową, soczewicę i krem balsamiczny z burakiem. Bardzo
Moja smaczna kuchniaPo raz pierwszy przygotowałam tą sałatkę w zeszłym roku. Wtedy też po raz pierwszy jadłam szparagi i odkryłam, że bardzo je lubię;) Dzięki tej sałatce zaczęłam
Smaki Na TalerzuMiseczka, którą dostałam kilka lat temu w prezencie i przyleciała do mnie prosto z Maroka, nareszcie doczekała się pierwszej sesji kulinarnej. Kocham to co robię, a
Moja smaczna kuchniaSzparagi są teraz najsmaczniejsze i w najlepszej cenie, trzeba korzystać z tego dobrodziejstwa! Dziś prezentuję doskonały dodatek do każdego dania głównego, podsmażone szparagi podane z chrupiącym
karmelowyNareszcie mamy prawdziwą wiosnę! Słonecznie, ciepło, a na talerzu pojawia się coraz więcej kolorów! W ciepłe dni spokojnie można zjeść obiad na balkonie czy tarasie, ważne
Moja smaczna kuchniaWiosna i zdrowie na talerzu. Trochę buraków, kiełki w towarzystwie jajek i kasza jaglana mega zdrowa a niedoceniana. Moja rodzina uwielbia takie sałatki. Zaletą ich jest
wesoła kuchniaTak na szybko sałatka z roszponką, papryką czerwoną, oliwkami zielonymi, serem feta i pomidorkami koktajlowymi. Lubimy takie lekkie sałatki, już nie mogę się doczekać naszych owoców
kruche babeczkiSKŁADNIKI: 500 g zielonej fasolki szparagowej 2 l wody łyżka cukru łyżeczka soli WYKONANIE
Atlas Smaków