Jak ugotować zieloną fasolkę szparagową?
Jak ugotować zieloną fasolkę szparagową?
SKŁADNIKI: 500 g zielonej fasolki szparagowej 2 l wody łyżka cukru łyżeczka soli WYKONANIE: 1. Fasolkę umyć pod bieżącą wodą i odciąć końce strąków. 2. Do wody dodać cukier i sól, zagotować. 3. Dodać fasolkę i gotować 10-15 min, do miękkości ( młoda fasolka gotuje się szybciej ) 4. Odcedź na sicie i przelej zimna wodą. INSTRUKCJA - KROK PO KROKU: czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Atlas Smaków
Autor
Atlas Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, fasolka szparagowa, surówka
Inne przepisy z Atlas Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję