Dzisiaj podaję kolejną propozycję drobnych przystawek. Drobne kanapeczki na żytnim pumperniklu z puszystą pastą jajeczną z pieczonym kurczakiem. Do przygotowania pasty kanapkowej możesz użyć mięsa kurczaka
ProstePesto.plFrancuskie drożdżowe pieczywo z Owernii na zaczynie poolish. Śniadaniowe bułeczki z domowej piekarni. W styczniowej piekarni Amber oryginalne pieczywo z regionu Owernii we Francji – Pain
Tajemnice SmakuSakiewki z kapustą i pieczarkami to idealna przekąska na każdą imprezę karnawałową i nie tylko. Do ich przygotowania nie potrzebujemy długiej listy składników, bo oprócz ciasta
Danka PichciKlasyczna domowa granola, czyli mój kulinarny „must have”. Do tej pory nie znalazłam w sklepach fajnego, to znaczy z dobrym składem, odpowiednika tej chrupiącej
Natka PietruszkiSałatka koryncka. Przepis na sałatkę z rodzynkami korynckimi. Sałatka koryncka Sałatka koryncka to nic innego jak pyszna , chrupiąca sałatka z dodatkiem rodzynek korynckich, zwanych
Z Kuchni Do KuchniJakie to było pyszne, matko i córko. Tzn. spodziewałam się fajnego efektu, ale nie aż tak. Nie pamiętam czemu zrobiłam tytułową pastę, ale coś mi świta
KardamonovyTakie małe puchate racuszki posmakują każdemu. Można je podać z miodem, konfiturą, jogurtem albo z czym w duszy zagra. Racuchy szybkie w wykonaniu i warto je
Moje Małe CzarowanieTym razem coś dla wszystkich miłośników kuchni bezmięsnej – pasztet z czerwoną soczewicą i warzywami. Ale oczywiście każdy może go spróbować! Jest pyszny, aromatyczny, sycący. W
Natka Pietruszki