Siekane kotleciki z dorsza 154SZYBKIE I PYSZNE OBIADY KLIKNIJ TUTAJ PRZEPISY NA SZYBKIE, TANIE I ŁATWE OBIADY KLIKNIJ TUTAJ IMPREZOWE HITY! POMYSŁY NA PRZEKĄSKI, DANIA I PRZYSTAWKI KLIKNIJ TUTAJ NAJLEPSZE PRZEPISY NA SAŁATKI KLIKNIJ TUTAJ Artykuł Siekane kotleciki z dorsza pochodzi z serwisu Blog z apetytem
Blog z Apetytem
Rzodkiewkowa kraina 189Doprawiamy pieprzem oraz solą. 5. Dodajemy majonez i wszystko razem dokładnie mieszamy. 6. Przekładamy do naczynia. 7. Dekorujemy. 8. Sałatka gotowa. 9. Smacznego
Kulinarna Chwila
Sałatkowa Niespodzianka 209Jajka drobno posiekane. 8. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 9. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy z majonezem. 10. Sałatka gotowa. 11. Smacznego
Kulinarna Chwila
Gyros-owe Ogórki 146Zakręcamy słoiki. 15. Pasteryzujemy 20 minut. 16. Sałatka gotowa. 17. Smacznego
Kulinarna Chwila
Roladki Brokułowo rzodkiewkowe 208Roladki Brokułowo rzodkiewkowe Zwykle rzodkiewkę jemy surową jako dodatek do sałatek, kanapek. Proponuję wypróbować jako składnik farszu, roladki wyszły pyszne. Składniki: · 1 kg schabu · Sól · Pieprz · Olej do smażenia
Kulinarna Chwila
PIECZONA DYNIA Z SYROPEM KLONOWYM,CHILI I CHEDDAREM 200wszystkich odmian dyni, szczerze nie potrafię wskazać ulubionego rodzaju, bo każda była na swój sposób pyszna. Z dyni przygotowywałam słodkie placuszki, placuszki na wytrwano, krem dyniowy z mlekiem kokosowym, sałatki i koktajle. A dzisiaj zapraszam na bardzo prosty i pyszny przepis, oczywiście w roli głównej piękna dynia, dynia na ostro polana syropem klonowym, doprawiona chili, solą i pieprzem
Kukuleczki
Kurczak po seczuańsku 2392siekanym szczypiorkiem *** *** SMACZNEGO *** POLECAM RÓWNIEŻ: PRZEPISY NA SZYBKIE, TANIE I ŁATWE OBIADY KLIKNIJ TUTAJ IMPREZOWE HITY! POMYSŁY NA PRZEKĄSKI, DANIA I PRZYSTAWKI KLIKNIJ TUTAJ NAJLEPSZE PRZEPISY NA SAŁATKI KLIKNIJ TUTAJ POMYSŁY NA NIEDZIELNY I ŚWIĄTECZNY OBIAD KLIKNIJ TUTAJ DANIA JEDNOGARNKOWE – POMYSŁY NA SZYBKIE I PYSZNE OBIADY KLIKNIJ TUTAJ Artykuł Kurczak po seczuańsku pochodzi z serwisu Blog
Blog z Apetytem
Ogórki w zalewie musztardowej z miodem 208proponuje przepis na pyszne ogórki w zalewie musztardowo-miodowej . Tak przygotowane warzywa są bardzo kruche, mają ciekawy słodko-kwaśny smak i idealnie sprawdzą się jako dodatek do mięs, kanapek, sałatek i przekąsek. Zatem do dzieła - robimy ogórki w zalewie musztardowej z miodem ! Składniki na ogórki w zalewie musztardowej z miodem 2 kg ogórków gruntowych 5 ząbków czosnku 2,5 szklanek
Gotujemy i jemy
Kurczak w sosie słodko kwaśnym z ananasem 206mieszamy. Jak by sos był za gęsty to możemy dolać troszkę wody. Jeśli trzeba doprawiamy solą i pieprzem, ale myślę, że nie będzie to potrzebne ;-) Podajemy z ryżem i sałatką
kruche babeczki
Surówka z młodej kapusty z marchewką i pietruszką 699Zasyp kapustę solą, wymieszaj i odczekaj kilka minut, by kapusta zmiękła. Zlej nadmiar roków. Obierz marchewkę, zetrzyj na tarce i dodaj do kapusty. Pietruszkę poszatkuj na drobno, dosyp do sałatki. Do warzyw wyciśnij sok z cytryny, dodaj oliwę, cukier oraz pieprz w ilości jakiej lubisz. Odstaw surówkę na co najmniej 40 minut, by smaki warzyw się wymieszały. Surówka będzie idealna
To Musisz Wiedzieć
Gotowana kukurydza 167kukurydzę . Przepis jest banalnie prosty a wykonanie zajmuje nie więcej niż 15 minut. Gotowana kukurydza może być idealną przekąską między posiłkami, bądź jeśli dodamy do niej inne warzywa bądź sałatkę może być świetnym dodatkiem do obiadu. Kukurydza zawiera całą masę witamin. Zawiera witaminy A, B, E, selen oraz błonnik. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gotowana kukurydza – Składniki 2 kolby młodej kukurydzy
To Musisz Wiedzieć
Wędzarnie na Bornholmie 149burakami i prawdziwą bornholmską musztardą. Oprócz tego: łosoś wędzony na zimno z sosem koperkowym, wędzony filet z makreli przyrządzany na trzy różne sposoby, smażony śledź w occie. Do tego sałatka ziemniaczana, krewetki z sosem oraz filety rybne z cytryną. Za każdym razem kiedy jestem na Bornholmie wracam w to miejsce z wielką przyjemnością. Jedzenie jest przepyszne, zawsze świeże
noteskulinarnyfiga
Muszle makaronowe faszerowane 206makaron conchiglioni w kształcie dużych muszli? Ma w sobie duży potencjał, bo można go faszerować i na słodko i na wytrawnie, podawać na ciepło lub na zimno, nadziewać go sałatkami lub słodkimi kremami czy owocami. Makaron muszle faszerowane mięsem mielonym, zapiekane w sosie pomidorowym to danie bardzo efektowne i sprawdzi się z pewnością na świątecznym stole albo na przyjęciu imieninowym
Dorota Smakuje