Pieczarkowe risotto Grzybów w tym roku jak na lekarstwo , a w zasadzie wcale więc , nie ma nadziei na risotto ze świeżymi borowikami , czy kurkami , które tak
Ogrodnik w podróżyCześć! Mój tata każdego roku robi sałatkę z cukinii, żeby mieć zapas na zimę. Zdradził mi przepis, a ja zdradzę go Wam 😉 sałatka z cukinii na
RITA food channelOgórki w tym roku dopisały, dlatego mam okazję wam przedstawić wersję na ostro. I pochwalić się nowym fartuchem. Składniki: 2,5 kg ogórków 3 łyżeczki płaskie
W Moim Magicznym DomuSałatka z cukinii- do słoików Najpyszniejsza jaką jadłam! Kolorowa sałatka na zimę z cukinią i papryką w roli głównej, w zalewie octowej. Smakuje tak samo rewelacyjnie
Blog z ApetytemPomysł na wykorzystanie nadmiaru fasolki szparagowej. Czytaj więcej »
PychotkaaaZaskakująco pyszna sałatka do słoików. Przepis, który moim zdaniem zasługuje na rozpowszechnianie. Pochodzi ze strony Kulinarne przeboje.pl. Polecam. Warzywa: 2
Praktyczna plW tym roku pierwszy raz w życiu, przerabiałam jeżyny. Zrobiłam dżem, galaretkę i czeko-jeżynę. Ta ostatnia, to eksperyment. Udany eksperyment! Lekko kwaskowata z nutką czekolady
CookYourselfKolejna pyszna propozycja na surówkę do słoików na zimę. Surówka jest genialna i uwierzcie mi, że szybko znika z domowej spiżarni :) Prosta w przygotowaniu i mega
CookYourselfOgóreczki na ostro, czyli krokodylki to moja wariacja na temat produktu, który możesz spotkać na sklepowych półkach. Takie mini egzemplarze, które
Kolorowy PrzepisownikSkładniki 2 kg ogórków 1 litr wody 10 łyżek cukru 3 łyżki soli pół łyżeczki na słoik octu jabłkowego,lub szampana tu liść laurowy na
w mojej kuchniUwielbiam cukinię-ale to już wiecie,tym razem znalazłam pomysł na szybką marynowaną cukinię jako przekąska lub dodatek do obiadu,robi się ją błyskawicznie i jest
Swojskie jedzonkoPrzepis dostałam od rodziny.Pomidorki fantastycznie się sprawdzają zima do zupy pomidorowej , wnoszą bardzo ciekawy smak i zupa jest smaczniejsza .A kiedy dodamy jeszcze koncentratu pomidorowego
Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielkipyszny, bogaty miód, który będzie doskonałym dodatkiem do deserów, ciast, lodów,a i dla zdrowia. Jeśli nie mieliście okazję gotować miód z arbuza, radzę go
w mojej kuchni