Jeżeli macie w domu bochenek lekko czerstwego chleba i nie macie ochoty na domowe grzanki, to zachęcam do przygotowania pieczonego chleba wraz z dodatkiem masła oraz
Ugotować(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 400 – 500 g pieczarek 2 jajka ok. 2/3 szkl mąki ok. 1 szkl bułki tartej sól, pieprz tłuszcz do głębokiego smażenia
Domowy Smak JedzeniaZiemniaki z grilla to przystawka chyba zapewne obowiązkowa na każdym grillu. Proponowana wersja ziemniaków została przeze mnie upieczona na aluminiowej tacce. Ziemniaki z grilla mogą być
Magiczny GarnekMożna kombinować z przepisami na wiele sposobów, ale często przekonuję się, że to, co proste jest najlepsze. I tak jest również w tym przypadku! Składniki (dla
gutfutPLACKI Z ZIEMNIAKÓW Z KOPERKIEM są proste, sycące i przyjemnie chrupią. Można podawać je bez dodatków, ale z koperkiem i pestkami dyni smakują wyjątkowo dobrze. Artykuł
COOKMAGAZINEPLACUSZKI Z ZIELONEGO GROSZKU to bardzo proste i szybkie do... Artykuł PLACUSZKI Z ZIELONEGO GROSZKU pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPomidory faszerowane na surowo to propozycja na przystawkę do grilla, lecz także może być idealnym dodatkiem do śniadania – w ten właśnie sposób poznaliśmy smak tychże faszerowanym
Magiczny GarnekPapryka zapiekana serem to propozycja na przystawkę podawaną na ciepło. Można ją przygotować na grillu na dworze, patelni grillowej, grillu w kuchence a nawet w piekarniku
Magiczny GarnekCześć Wszystkim! Mój blog sięga coraz dalej, jest Was coraz więcej, nie jestem w stanie wyrazić tego jak bardzo cieszą mnie Wasze e-maile pełne zdjęć
Kuba GotujeKolejny przepis na szparagi, tym razem białe w muślinowym sosie. Składniki 1 kg białych szparagów sól szczypta cukru 70 g śmietany kremowej 150 g masła
R'n'G KitchenKilka wpisów temu opublikowałam przepis z placuszkami ryżowymi, ale tym razem przygotowałam omlet z tej mąki. W środku jest tak delikatny jak biszkopt. Dobrze dobrane dodatki
Truskawkowa FiestaPewnie wielu z Was widziało tę roladę a część nawet ją próbowała. Roladę którą prezentuję starałam się dopasować do gustu własnego i domowników. Zbliża się Święto
Smaki EwyDaktyle zapiekane w boczku to pomysł i przystawka, którą po raz pierwszy zjadłam prawie 15 lat temu na kolacji świątecznej zorganizowanej przez Dunkę. Na kolacji spotkało
Magiczny GarnekWitajcie Kochani! Dziś mam dla Was kolejny przepis na pyszną drożdżówkę z rabarbarem i truskawkami (pierwszy przepis znajdziecie tutaj ). Dzisiejszy przepis jest
Rozpustne gotowanie