Wiem, wiem ... Dawno mnie nie było ... Strasznie mi głupio z tego powodu, mogę Was tylko przeprosić! Myślę o Was każdego dnia, jednak nie potrafię rozciągnąć
Garniec MagaliePo co komu bułki ze sklepu, w dodatku na drożdżach, sztuczne i wypychające, na drugi dzień twarde jak kamień, kiedy są te domowe, zdrowe, sprężyste, wilgotne
Calzonella.comŚwięta zbliżają się wielkimi krokami. Tegoroczne jak i następne będą dla naszej rodziny smutniejsze niż zawsze. Zabraknie przy stole najważniejszej osoby w naszym
Malinowe PocałunkiCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuIlość: 0,5 l. Czas przygotowania : 10 min . Składniki: – 1/2 szklanki zimnej wody z ciecierzycy z puszki (może być również woda po gotowaniu ciecierzycy), –
PodwójnaporcjaSałatka Wielkanocna Tradycyjna sałatka Wielkanocna , to ogólne pojęcie , gdyż każdy ma nią nieco inny patent . Moja jest prosta , taka jaką lubią domownicy , bez groszku , za to
Ogrodnik w podróżyCzasami mam ochotę na coś, ale sama nie wiem na co. Zaglądam do lodówki, niby pełna, ale zjeść nie ma co. Wyjęłam pieś kurczaka, kawałek udka
Polska ZupaPolecam wielkanocną 🌿 babę 🍥 👵 dwukolorową, trzcinowo kakaową. Ciasto z dodatkiem cukru trzcinowego i oleju rzepakowego zmiksowałam, a do połowy porcji kakao dodałam. Tylko max. 10
Moniki SmakołykiMoże potrzebujecie pomysłu na świąteczne ciasto?, bardzo proszę mam dla Was sprawdzone pyszne ciasto przekładane. Wyjątkowo łatwo i szybko można je zrobić. Dla zabieganych radzę kupić
Apetyczna babeczkaSernik cytrynowy bez pieczenia to lekki deser, który sprawdzi się zarówno podczas gorących dni lata, jak i na wielkanocnym stole. Jego smak jest delikatnie cytrynowy i
Smakołyki BerenikiPogoda jest, jaka jest. Czyli trochę słońca, trochę deszczu, a do tego wiatr, który rozwiewa poły kurtek, szale i niepokorne warkocze. Mimo wszystko, ilość światła i
Pożeraczka, czyli raz adobrzePrzepyszna domowa mielonka z szynkowaru. Jak każda wędlina z szynkowaru potrzebuje nieco czasu, aby mięsko odpowiednio przegryzło się z przyprawami. Chociaż dla mnie większą udręką jest
Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanieLubicie ciasto czekoladowe? Ja uwielbiam, mogłabym jeść kilogramami. Powstrzymuje mnie tylko jedna rzecz… jego kaloryczność. Z pomocą rozwiązania tego problemu przyszła mi gazeta GoodFood. Nieco podpatrzyłam
Kolizje SmakówJajka możemy faszerować na dziesiątki sposobów, dzięki czemu każdy znajdzie swój ulubiony smak. Dodatek wyrazistego tuńczyka doskonale komponuje się z delikatnym smakiem jajka a rzeżucha dodatkowo
Pyry na GazZastanawiacie się jeszcze co podac na swiąteczny obiad? Filet czy udka z kurczaka mogą sie wydawać mało odpowiednie, zbyt pospolite na tą okazję, ale w
Bon appetit mon amie