Mule w winie 234Mule to owoce morza hodowane na specjalnych farmach. Odżywiają się drobnoustrojami z wody morskiej, tym samym ją filtrując. Po przygotowaniu są niezwykle smaczne, a przygotowanie tej
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Klasyczne mule w sosie pomidorowym 225Klasyczne mule w sosie pomidorowym to przepis stary jak świat. Bardzo często w ten sposób danie to przygotowują rybacy zaraz po powrocie z połowów. Ja pokażę
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Klasyczne mule w sosie z pomidorami 202Klasyczne mule w sosie z pomidorami to danie, które jest niezwykle popularne wśród rybaków wracających z połowów. W Polsce niestety nie wszyscy przepadają za owocami morza
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Makaron ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i cukinią 270Makaron ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i cukinią to błyskawiczna propozycja na przygotowanie smacznego posiłku. Taki makaron możecie zabrać ze sobą na obiad albo lunch do pracy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Makaron z krewetkami i cukinią 199Bardzo prosty i szybki makaron z krewetkami i cukinią. To danie to prawdziwa uczta dla wszystkich, którzy lubią owoce morza. Niestety najlepiej on smakuje podany zaraz
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Makaron z kurczakiem i cukinią 300Makaron z kurczakiem i cukinią to bardzo prosty i szybki pomysł na obiad gdzie nie mamy pomysłu i przede wszystkim czasu na coś wyszukanego. Ponadto kolorystyka
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Maślane przegrzebki z ziołowym ryżem i zielonym groszkiem 263Kiedy pierwszy raz spróbowałam przegrzebków w jednej z restauracji, wiedziałam że przyrzadzenie ich w domu to kwestia czasu :) Przegrzebki są aksamitne, delikatne, pachnące masłem, po prostu
DefinicjaSmaku
Małże z chili i bazylią 278Bardzo prosty przepis na małże. A przy tym świetny. Dużo, dużo czosnku, chili, szalotka. Dosyć ostre i pyszne! 15 minut i efektowne danie można podawać.
Stare Gary
Menu imieninowe - zestaw I 254Dziś kolejna propozycja przygotowanego menu - tzw. wersja imieninowa;) zimne przystawki/przekąski: Paluchy z rukolą i wędzonym łososiem
Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała