patelnię pomidory, dodać zioła i cukier. 5. Całość smażyć przez około 10-15 minut, aż pomidory nieco odparują. Doprawić solą i pieprzem. 6. Podawać z ryżem, makaronem lub kaszą. Przed podaniem można oprószyć startym żółtym serem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
Danka Pichcidosyć proste i szybkie do przygotowania. Smak ich zależy od tego, jakich dodamy przypraw i dodatków. Ja dzisiaj zrobiłam pyszne pulpeciki w sosie pieczarkowo-śmietanowym. Można je podawać z makaronem, kaszą czy ryżem. Jest to przepis, który można wykorzystywać w ciągu całego roku, ponieważ pieczarki są ogólnodostępne. Polecam! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1/2 kg mielonego mięsa wieprzowego 1 jajko
Danka Pichci