Składniki: 500 g dużych pieczarek 2 marchewki korzeń pietruszki natka pietruszki 3 skrzydełka z kurczaka szklanka kaszy kuskus sól, pieprz
Moja smaczna kuchniaSkładniki: pomidor obrany ze skórki mała czerwona papryka 2 szczypty suszonego oregano 2 kromki razowego chleba żytniego z żółtym serem i dymką
Moja smaczna kuchniaSkładniki: 4 duże ogórki kiszone 3 marchewki duża pietruszka 3 skrzydełka z kurczaka pieprz kolorowy zielona część dymki Przygotowanie
Moja smaczna kuchniaSkładniki: duża bagietka kubeczek koziego sera do smarowania 2 ząbki czosnku pęczek szczypiorku 1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku Przygotowanie
Moja smaczna kuchniaSkładniki: szklanka kaszy kuskus 1/2 małego kalafiora, podzielonego na różyczki mała cukinia 2 czerwone pomidory 3 łyżeczki przecieru pomidorowego 2
Moja smaczna kuchniaSkładniki: woreczek ryżu Tricolore Uncle Ben's pojedynczy, oczyszczony filet z kurczaka mała czerwona papryka 1/2 świeżej kolby kukurydzy mała cukinia
Moja smaczna kuchniaSkładniki: szklanka ciecierzycy z puszki, osączonej i opłukanej 1/4 kalafiora, podzielonego na małe różyczki, ugotowanego wcześniej w osolonej wodzie 390 g
Moja smaczna kuchniaSkładniki: ( porcja ) 50 g makaronu pipe rigate Barilla plasterek twarogu garść amerykańskich borówek garść porzeczek czerwonych i czarnych 2 łyżeczki malinowej
Moja smaczna kuchniaSkładniki: (na 1 porcję) pomidorek lima pomarańczowy pomidorek czerwony garść ugotowanych warzyw: bób, obrany ze skórki groszek fasola szparagowa: żółta i
Moja smaczna kuchniaSkładniki: Semifreddo 400 ml śmietanki 30% 1/3 szklanki cukru pudru 350 g świeżych truskawek 150 g świeżych jagód 150
Moja smaczna kuchniaSkładniki: ( na 1 osobę) spaghetti Barilla garść zielonej fasolki szparagowej garść posiekanego szczypiorku suszone pomidory z bazylią i czosnkiem suszone oregano
Moja smaczna kuchniaSkładniki: czerwony pomidor pomarańczowy pomidor lima garść posiekanego szczypiorku suszone pomidory z bazylią i czosnkiem suszone oregano sól i pieprz
Moja smaczna kuchniaSkładniki: butelka passaty rustico Cirio duża cukinia czerwona papryka 150 g żółtej fasolki szparagowej wcześniej ugotowanej al dente duży pomidor malinowy
Moja smaczna kuchniaSkładniki: szklanka umytych i oczyszczonych jeżyn woda mineralna niegazowana, z lodówki cukier do smaku Przygotowanie: W blenderze miksujemy jeżyny z cukrem i
Moja smaczna kuchniaCiasto na pierogi: 2 szklanki mąki pszennej 1 jajko łyżka oleju 1/3 szklanki ciepłej, przegotowanej wody szczypta soli Farsz:
Moja smaczna kuchnia