kremowa - 605 przepisów (strona:33/41)

Szpinakowe tagliatelle w sosie porowo-pieczarkowym z kurczakiem 359

Biała część pora Pół piersi z kurczaka (ok. 30 dag) Mały pojemnik śmietany (200g) – u mnie 18%, ale można pomieszać na pół z 30% wtedy sos będzie  bardziej kremowy. Sól Pieprz Olej do smażenia Przygotowanie: Pieczarki pokroić w półtalarki, a pierś z kurczaka w kostkę. Grzyby i mięso posolić i popieprzyć – smażyć na odrobinie oleju, gdy woda zacznie wyparowywać

Fabryka pomysłów
Seromakowiec 441

wierzch. Pieczemy w 180 stopniach przez około 1 godzinę. (aż wierzch ciasta się zarumieni). Rada: Im tłustszy ser tym mniej dajemy oleju, najlepiej gdy masa serowa jest jednolita i kremowa, wtedy wychodzi najsmaczniejsza. Gdy masa serowa jest zbyt rzadka, warto dodać więcej budyniu. SMACZNEGO

Czerwona Porzeczka
Szparagi przepisy, jak kupować, obierać i gotować szparagi? 220

sosie holenderskim ze szparagami w szynce Szparagi w cieście francuskim (z szynką / boczkiem i serem) Szparagi w cieście francuskim z sezamem Szparagi z szynką szwarcwaldzką / parmeńską Piersi kurczaka w kremowym sosie z białymi szparagami Szparagi zapiekane w sosie serowym Post Szparagi przepisy, jak kupować, obierać i gotować szparagi? pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl

Kulinarne Przeboje