„Kieszeń Włocha” drobiowe filety inaczej Kieszeń Włocha, jest pełna Włoch , czyli mozzarelli i suszonych pomidorów " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em
Ogrodnik w podróżyCzasami mamy czerstwy chleb. Można wykorzystać w połączeniu z zapomnianymi szprotkami. Do tego dowolny sos, sałata i obiad gotowy. Składniki 600 g czerstwego żytniego chleba
R'n'G KitchenCo roku suszone grzyby, jakie dostaję od mamy swojego partnera traktuję z nabożną wręcz czcią – wydzielam małe ich ilości, które wykorzystuję z największą rozwagą w najlepszych
Even Better FoodDelikatne w smaku pulpeciki, soczyste w środku i chrupiące z zewnątrz, a przede wszystkim zdrowsze od tradycyjnych, bo przygotowane z chudej piersi z indyka oraz smażone
Kraina Miodem PłynącaPrzepyszne roladki z indyka, które skrywają w sobie śródziemnomorskie nadzienie z sera typu feta i suszonych pomidorów. Połączenie wprost obłędne. Roladki upiekłam w glinianym garnku o
Gotowanie i blogowanieCześć Dziś będzie zaległy, nawet bardzo zaległy, przepis na kotleciki z piersi kurczaka. W mojej rodzinie różnie się na nie mówi, najczęściej, że są to tzw
blog.moje-pasje.infoSkładniki dla 4 osób: • 500 g mielonej cielęciny • 1 kajzerka • 1 cebula • 1 łyżka masła • starta skórka z 1 cytryny • 1 jajko • gałka muszkatałowa, sól
To co kochamPyszne, mięciutkie i kruche kopczyki. Łatwe do zrobienia, a efekt doskonały. Polecam na niedzielny obiad. Składniki na 6 porcji: • 6 plastrów
To co kochamKto nie lubi klopsików? My lubimy je bardzo! Zawsze robię większą ilość i jemy je przez 2 dni, o ile jeszcze coś zostanie. Tym razem
To co kochamStary przepis ale smak całkiem nowy bo bardzo dawno nie robiłam tych kotlecików. Siekane mięso i starte pieczarki połączone z jajkami i
To co kochamPrzepis mojej córki Moniki. 3 lata temu zrobiła samodzielnie takiego kurczaka i od razu podbił nasze podniebienia, wpisując się na stałe do
To co kocham