Włoska zapiekanka z bakłażana z sosem pomidorowym , czyli taka wegetariańska lazania. Jest to danie bardzo popularne we Włoszech i po jej spróbowaniu – nie dziwię się
Moja Delicjahttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Prosty sposób na smaczną pizzę, która zawsze jest udana i świetnie smakuje. Jej wielkość oraz dodatki zależą od preferencji każdego
Di gotujeZnane i lubiane ciasto bananowe bez mąki w innej odsłonie :) Tym razem jako naleśnik zawinięty w rulonik z pysznym nadzieniem kokosowo-waniliowym. Całkowity czas przygotowania takiego
Chocolate Muffin Bloghttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Pyszny twarożek, który idealnie smakuje w wersji solo, jak i ze świeżym pieczywem. 200g białego sera 50
Di gotujeTofu w mojej kuchni wróciło do łask. Na jakiś czas o nim zapomniałam, ale znów się lubimy. Chyba najfajniejsze w nim jest to, że samo w
Powiedz dietom niePisałam już o tym wielokrotnie, że bardzo lubię sałatki, a najbardziej te, które przygotowuje się błyskawicznie do takich należy właśnie ta sałatka. Sałatka jajeczna z delikatną
Kuchnia z widokiem na ogródDziś propozycja na szybkie i pożywne śniadanie. Zapraszam na jaglany pudding z masłem orzechowym i chia. Do tego olej kokosowy i już mamy porcję zdrowia i
Słodkie okruszkiKaczka na czerwonej kapuście, czy też z czerwoną kapustą, to skądinąd popularne danie występujące w rozmaitych wariacjach. Często jest to kaczka smażona, ewentualnie smażona i zapiekana
Kulinarna PokusaNa blogu jest już dość sporo przepisów na śledzie, a ja dalej nie mogę się im oprzeć i odkrywam coraz to nowe smaki i przepisy ( a
Kuchnia z widokiem na ogródUwielbiam te bułeczki. Można je jeść na słoko jak i z mięsem. Bardzo polecam, będą super podwieczorkiem lub słodkim obiadem dla naszych pociech i dla nas
Kuchnia PokoleńIdealne śniadanie to takie podczas, którego nie trzeba nigdzie się śpieszyć. Ale dzisiejszy przepis zadowoli nawet tych w ciągłym biegu. Placki z ricottą robi się naprawdę
Bon appetit mon amieStęskniłam się już za kuchnia tajską, tak dawno już nie robiłam nic azjatyckiego. W końcu na moim talerzu wylądowało bardzo słoneczne curry z kurczaka i
Bon appetit mon amieZazieleniło się wiosennie w mojej kuchni dzięki brokułom, które na szczęście są dostępne przez cały rok. Wykorzystałam je do zrobienia risotta, które lubię bardziej niż
Bon appetit mon amieW ramach zaprzyjaźniania się ze szpinakiem upiekłam zielony chlebek. Może wydawać się, że szpinak jest tu dziwnym dodatkiem,ale zapewniam, że pasuje idealnie. No może kolor
Bon appetit mon amieZapraszam na kolejną porcję Azji na talerzu. Dzisiaj danie z woka nagrodzone w konkursie" Gotuj z Doradcą". Wyróżnienie i te wszystkie miłe słowa bardzo cieszą i
Bon appetit mon amie