kanapka - 6539 przepisów (strona:101/436)

Pasta z jajek i cebuli + film 60

jajek i cebuli to klasyczne smarowidło do pieczywa, które czasami serwuje w moim domu w ramach urozmaicenia śniadań, zamiast oklepanych wędlin. Ś wietnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek, wafli ryżowych czy chrupkiego pieczywa . Zapraszam na pastę z jajek i cebuli.     składniki na 2-3 porcje 4 jajka ugotowane na twardo 1 mała cebula 3 łyżki miękkiego masła

Smakowite Dania
Moje aktualnie ulubione przepisy 72

dostępne produkty. Zapraszam serdecznie do inspirowania się moimi przepisami dla małych i dużych smakoszy Moje ulubione przepisy – część I Pasta z zielonego groszku i słonecznika – idealna do kanapek Rozgrzewająca zupa z pieczarkami i soczewicą Gofry z twarogu z waniliową nutą – przysmak moich dzieci Kurczak curry z pomidorami – prosty i pyszny obiad dla całej rodziny Sernik raffaello

Natka Pietruszki
Salsa paprykowo-pomidorowa 64

papryczek chilli. Dzięki zblendowaniu wszystkie smaki idealnie się łączą i zachowują cudowną harmonię. Salsa paprykowo-pomidorowa idealnie uzupełnia się sosem serowym do nachos .Świetnie pasuje także jako dodatek do kanapek i innych przekąsek podawanych podczas meczu czy spotkania ze znajomymi przy piwie. Warto zaopatrzyć się w przykrywkę z siatki metalowej żeby sos podczas odparowywania nie chlapał po całej kuchni. Print

PanGotuje
Skaldjur på rågbröd – kanapki z sałatką krewetkową 129

łyżka serka śmietankowego 1/2 papryki czerwonej sól, pieprz sok z cytryny szczypiorek 1 łyżka masła 1 ząbek czosnku Przygotowanie: Z krewetek usunąć … Czytaj dalej Skaldjur på rågbröd – kanapki z sałatką krewetkową

czarrna od kuchni
Tahini, czyli sezamowa pasta dla każdego 81

obecność często uwzględniają przepisy na dania kuchni Bliskiego Wschodu. Pasta ta swą konsystencją przypomina masło, nic więc dziwnego, że wiele osób korzysta z niej jak z ciekawego dodatku do kanapek. Do czego wykorzystać Tahini Tahini może być też podstawą hummusu i innych past, może się też sprawdzić jako dodatek do sosów oraz tych potraw, w których główną rolę odgrywają warzywa

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Najlepsze śledzie marynowane z cebulą i pietruszką 63

marynowane śledzie robię od wielu lat i przeważnie układam je na bagietce , tartinkach z ciemnego chleba lub na pumperniklu, tak jak tatara ze śledzia z żurawiną , śledzie na kanapkach znikają w pierwszej kolejności. Dlaczego? Po pierwsze sam śledź w occie jest pyszny. Po drugie konfitura z czerwonej cebuli idealnie łączy w sobie smak kwaśny i słodki. To jest super opcja

Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Proponowane wyszukiwania