jajek i cebuli to klasyczne smarowidło do pieczywa, które czasami serwuje w moim domu w ramach urozmaicenia śniadań, zamiast oklepanych wędlin. Ś wietnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek, wafli ryżowych czy chrupkiego pieczywa . Zapraszam na pastę z jajek i cebuli. składniki na 2-3 porcje 4 jajka ugotowane na twardo 1 mała cebula 3 łyżki miękkiego masła
Smakowite Daniadostępne produkty. Zapraszam serdecznie do inspirowania się moimi przepisami dla małych i dużych smakoszy Moje ulubione przepisy – część I Pasta z zielonego groszku i słonecznika – idealna do kanapek Rozgrzewająca zupa z pieczarkami i soczewicą Gofry z twarogu z waniliową nutą – przysmak moich dzieci Kurczak curry z pomidorami – prosty i pyszny obiad dla całej rodziny Sernik raffaello
Natka Pietruszkipapryczek chilli. Dzięki zblendowaniu wszystkie smaki idealnie się łączą i zachowują cudowną harmonię. Salsa paprykowo-pomidorowa idealnie uzupełnia się sosem serowym do nachos .Świetnie pasuje także jako dodatek do kanapek i innych przekąsek podawanych podczas meczu czy spotkania ze znajomymi przy piwie. Warto zaopatrzyć się w przykrywkę z siatki metalowej żeby sos podczas odparowywania nie chlapał po całej kuchni. Print
PanGotujełyżka serka śmietankowego 1/2 papryki czerwonej sól, pieprz sok z cytryny szczypiorek 1 łyżka masła 1 ząbek czosnku Przygotowanie: Z krewetek usunąć … Czytaj dalej Skaldjur på rågbröd – kanapki z sałatką krewetkową
czarrna od kuchniobecność często uwzględniają przepisy na dania kuchni Bliskiego Wschodu. Pasta ta swą konsystencją przypomina masło, nic więc dziwnego, że wiele osób korzysta z niej jak z ciekawego dodatku do kanapek. Do czego wykorzystać Tahini Tahini może być też podstawą hummusu i innych past, może się też sprawdzić jako dodatek do sosów oraz tych potraw, w których główną rolę odgrywają warzywa
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!marynowane śledzie robię od wielu lat i przeważnie układam je na bagietce , tartinkach z ciemnego chleba lub na pumperniklu, tak jak tatara ze śledzia z żurawiną , śledzie na kanapkach znikają w pierwszej kolejności. Dlaczego? Po pierwsze sam śledź w occie jest pyszny. Po drugie konfitura z czerwonej cebuli idealnie łączy w sobie smak kwaśny i słodki. To jest super opcja
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię