grill - 12274 przepisów (strona:642/819)

Grillowana karkówka z pieczonym czosnkiem i papryką 202

Jeszcze grillujemy, w ogrodach i na działkach, dopóki śnieg nie spadnie. Wykorzystajmy jesień do ostatniej chwili. Tym razem pyszne mięso, zdrowy mega pyszny czosnek grillowany i

Moje Małe Czarowanie
Szparagi w szynce z sosem chrzanowym (szybka przystawka) 524

Przepis na tą przystawkę ma od sąsiadki Moniki. Robi się ją w 5 min i jest mega smaczna ... Dzięki dodaniu do majonezu chrzanu przystawka, nie jest

IMPRESJA SMAKU
Sałatka z brokułem, jajkiem i parmezanem 955

Sałatka z brokułem, jajkiem i parmezanem – świetnie nadaje się jako posiłek do pracy (chociaż niektórym może przeszkadzać zapach czosnku ;) ) lub jako sałatka na imprezę. Gorąco

Kulinarne Przeboje
Szaszłyki ze śliwką 185

Połączenie mięsa wołowego i śliwek to jest to co lubię. Z samego mięsa wieprzowego nie wyszły by pewnie takie pyszne. Gorąco polecam ten przepis.... PYSZNE!!! Składniki

IMPRESJA SMAKU
Rolada z ciasta francuskiego z kurczakiem i kapustą 473

Pomysł na taką roladę podsunęła mi teściowa. Roladę można jeść zarówno na ciepło jak i na zimno. Także z powodzeniem sprawdzi się zarówno na rodzinny obiad/kolacj

IMPRESJA SMAKU
25 WRZEŚNIA – SMAKUJ TRÓJMIASTO: MEAT EDITION – GDAŃSK 190

Jeśli uwielbiacie mięso nie może Was zabraknąć podczas wrześniowej odsłony festiwalu Smakuj Trójmiasto: MEAT Edition. W niedzielę w Starym Maneżu spotkacie wielu znakomitych gości i zjecie

COOKMAGAZINE
Ketchup z cukinii 283

Szukasz zdrowego ketchupu, który dodatkowo nie będzie kosztował zbyt wiele? Czytając w sklepach etykiety to zadanie wydaje się nie być proste. Zachęcam Cię, do zrobienia ketchupu

MarcinChef
Dorada pieczona z ajvarem i oliwkami 156

Dorada pieczona z ajvarem i oliwkami Składniki – 2 porcje: Dorada – 2 sztuki Ajvar – 3-4 łyżki Orzechy włoskie - 1/2 szklanki Oliwki czarne – 20 sztuk Natka pietruszki

Kuchnia Bon Appetit
Sałatka z pieczonych buraków i pieczonej sałaty rzymskiej 152

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

Kuchnia Bon Appetit
Surówka z czerwonej kapusty i pomarańczy 146

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

Kuchnia Bon Appetit
Sałatka z pieczonych buraków 171

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

Kuchnia Bon Appetit
Wiosenna sałatka z kaszą jęczmienną 134

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

Kuchnia Bon Appetit
Pieczarki faszerowane szpinakiem 146

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

Kuchnia Bon Appetit
Włoska peperonata 116

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

Kuchnia Bon Appetit
Bruschetta 146

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

Kuchnia Bon Appetit