Mam dla Was dzisiaj przepis na bardzo proste i zdrowe muffinki z jabłkami, które przygotowałam bez cukru rafinowanego na oleju rzepakowym. I właśnie o tym oleju
FlymetothespoonJakiś czas temu pisałam Wam dokładnie o sprzęcie, jaki posiadam w swoim studio – dzisiaj chciałam Wam napisać, jakie obiektywy wybrać do fotografii kulinarnej oraz o
FlymetothespoonWeekendowe słońce przywołało chęć grillowania, Wam też? Niedługo odpalimy grille i siądziemy na kocach piknikowych i będziemy chillować – najlepiej! Zamiast klasycznej karkówki czy halloumi proponuję Wam
FlymetothespoonRześka, wiosenna, chrupiąca sałatka albo po prostu talerz pełen dobroci – burrata z rzodkiewką i grejpfrutem, z dodatkiem ogórka i kalarepki to jest co co można
FlymetothespoonJedliście kiedyś jajka po wiedeńsku? To te urocze jajka z kremowym, rozpływającym się żółtkiem podawane elegancko w szklance. Te jajka robi się bardzo prosto, a są
FlymetothespoonDeskę serów zna każdy, ale czy znacie … deskę masła? Zamysł jest banalny – miękkie masełko ubijamy, wykłądamy na deskę i dodajemy smakowite dodatki. Kładziemy na
FlymetothespoonUwielbiam dostawać prezenty do wydawnictw, bo pozwala mi to odnajdywać prawdziwe perełki książkowe, po które niekoniecznie sama bym sięgnęła w księgarni. Ostatnio otrzymałam od Wydawnictwa Znak
FlymetothespoonJaka to jest smaczna książka! Powiem Wam szczerze – zawsze obawiam się trochę nowych książek kulinarnych. Niestety nierzadko nie ma w nich niczego odkrywczego, przeglądam tylko
FlymetothespoonRobiliście kiedyś … gofry z fasoli? To moje ulubione gofry, są mega chrupiące, przepyszne, a smak fasoli nie jest w nich w ogóle wyczuwalny! Są całkowicie
FlymetothespoonJedliście kiedyś Bánh Tráng Nướng? To wietnamska pizza na papierze ryżowym, którą przygotujecie w kilka chwil. Poniżej przedstawiam Wam przepis na taką w wersji z wędzonym
FlymetothespoonTa książka to taki czytelniczy komfort food – jest milusia, otula swoim ciepełkiem i można ją przeczytać nawet za jednym zamachem. Leciutka jak ziarenko ryżu, przytulna
FlymetothespoonTa książka to taki czytelniczy komfort food – jest milusia, otula swoim ciepełkiem i można ją przeczytać nawet za jednym zamachem. Leciutka jak ziarenko ryżu, przytulna
Flymetothespoonprzepis z batatami | DIETA 1800 KCAL Przepis na wegańskie pancakes z purée z batatów i malinami to pomysł na pożywne i smaczne śniadanie na słodko. Jest… ZOBACZ PRZEPIS FIT Malinowa chmurka bez pieczenia – niskokaloryczne ciasto! Ciasto malinowa chmurka bez pieczenia w wersji FIT, czyli niskokalorycznej i ze zdrowszymi zamiennikami składników. Dodatkowo ciasto przygotujesz szybko
Via GustoJedliście kiedyś Bánh Tráng Nướng? To wietnamska pizza na papierze ryżowym, którą przygotujecie w kilka chwil. Poniżej przedstawiam Wam przepis na taką w wersji z wędzonym
FlymetothespoonTen aromatyczny i prosty dip ziołowy będzie świetnym dodatkiem do wrapów, placków warzywnych lub do mięs czy warzyw z grilla. Dip ziołowy przygotowuję na bazie jogurtu
Na-talerzu.pl