Jedno z moich ulubionych i bardzo częstych posiłków, które przygotowuję. Typowe danie sportowego świra i kulturysty, ale również zwykłego człowieka, który dba o zdrowie. :) Składniki: 100g
Truskawkowa FiestaPieczona pierś z indyka – domowa wędlina Pieczona pierś z indyka – domowa wędlina. Pieczona pierś z indyka czy domowa wędlina. Już od jakiegoś
Kuchnia na wzgórzuJesień to czas jabłek, to także czas ciepłych aromatycznych śniadań, bez których nie wychodzę z domu. I dziś mam dla Was kolejną propozycję śniadaniową, albo deserową
Cynamonowe szczęściePieczone kotlety drobiowe z warzywami to danie, które mogłoby u mnie gościć na okrągło. Dlaczego? Przede wszystkim można przemycić do nich dużo warzyw, są niskokaloryczne (szarpane
Poezja smakuSkładniki: udka kurczaka całe 4 duże, sos sałatkowy paprykowo-ziołowy Prymat 1 opakowanie, kefir 1/2 litra, kucharek 1 łyżka, przyprawa do zup i potraw w płynie
W Mojej Kuchni LubięSkładniki: kalafior zielony 1 większy, woda - ile potrzeba, sól morska - ile potrzeba, tarta bułka 1 kubek, masło 15 dag, papryka ostra mielona 1/2 łyżeczki zielony kalafior
W Mojej Kuchni LubięSkładniki: pomidory 6 sztuk, ząbki czosnku 4 sztuki, smalec 2 łyżki, łopatka bez kości 50 dag, kiełbasa śląska 3 sztuki, kiełbasa biała 3 sztuki/parzone, cebula 1
W Mojej Kuchni LubięSkładniki: piersi z kurczaka 3 porcje, musztarda sarepska 3 łyżeczki, mozzarella w kulce 3 sztuki, papryka 1 sztuka, cebula 2 sztuki, pieprz czarny mielony - do smaku
W Mojej Kuchni LubięWiększość osób ma problem z ciągłym głodem słodyczowym. Często mają problem z łączeniem diety z ochotą na "coś słodkiego". Dlatego wychodzę temu na przeciw! Sezon dyniowy
CzarnawisienkaSkładniki: woda 3,5 litra, kalafior 1 średni, cukinia 1 średnia, papryka kolorowa 2 sztuki, ziemniaki 6 sztuk, włoszczyzna zamrożona 1/2 pęczka, pomidory 6 sztuk, ząbki
W Mojej Kuchni LubięZUPA DYNIOWO-IMBIROWA Ta zupa naprawdę rozgrzewa! Chilli, świeży imbir, kurkuma razem z dynią tworzą idealne połączenie. Krem jest delikatny i lekko pikantny. Jeśli krem jedzą
Calzonella.comRośliny strączkowe są jedne z moich ulubionych warzyw. Można je przygotowywać na słodko jak i na słono. Byłam ciekawa połączenia ciecierzycy i dyni. Smak wyszedł specyficzny
Truskawkowa FiestaZupa kalafiorowa z liści i głąba to nie nowość w mojej kuchni, gdyż w mojej kuchni staram się wykorzystywać wszystkie części z warzyw. Większość osób, gdy
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięChipsy z jarmużu – zdrowa przekąska Chipsy z jarmużu, ostatnio ciągle gdzieś o nich czytałam, ale zabierałam się do ich zrobienia jak sójka za morze ;) Kupiłam
Kuchnia na wzgórzu