Te niezwykle popularne w Grecji chlebki możecie upiec sami. Kolejnym plusem domowej pity jest to, że można upiec je na zaś, schować do zamrażarki i
Obiad gotowyWiecie co zwykle robię w wolnym czasie? Normalnie ludzie gdzieś wychodzą, robią coś, czytają, albo chociaż coś w telewizji oglądają. A ja siedzę. Siedzę i wymyślam
Marder&Marder ManufactureCzasami spełniam zachcianki Ani. Coś sobie wymyśli i oznajmia, że by zjadła. No i oczywiście żebym to zrobił. I teraz wymyśliła, że zjadłaby drożdżówki z jabłkami
Marder&Marder ManufactureUwielbiam drożdżowe bułeczki. Tym razem postanowiłam upiec mięciutkie, maślane brioszki. Bardzo lubię takie bułeczki. Można je jeść z masłem, albo z masłem i domowymi
Walijskie PichcenieBułeczki z truskawkami, to kolejne pyszne drożdżówki z owocami na moim blogu :) Są obłędnie puszyste, mięciutkie i po prostu uzależniające! Obficie posypane waniliową kruszonką nie mają
Opowieści z piekarnikaDzisiaj przepis na smaczne gofry, idealne na śniadanie i nie tylko. SKŁADNKI : 3 jajka 1 łyżka cukru waniliowego 1 łyżka cukru 1
Kulinarne Fantazje MarioliCzasami gdy ktoś dowie się, że lubię pichcić w kuchni, pyta mnie o moje popisowe danie. Nigdy nie wiem, co wtedy odpowiedzieć, bo w mojej kuchni
Kuchnia w Słońcu SkąpanaŚniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja na początek dnia. Pełne chrupiących ziaren i aromatycznych przypraw, te bułeczki są nie tylko
Kulinarna ChwilaDomowy chleb z garnka Chrupiące z zewnątrz i mięciutkie w środku domowe pieczywo. Już podczas pieczenia pachnie w całym domu. Polecam! Składniki: 750g mąki
Blog z ApetytemPo dłuzszej przerwie z przyjemnoscią znowu dołaczyłam do Piekarni Amber. W maju wraz z innymi blogerami piekliśmy chrupiace bułeczki z masłem z bloga Natasha’s Baking
Polska ZupaZapiekanka z chleba tostowego z dodatkiem rodzynek i suszonych owoców to propozycja, która zaskoczy nawet najbardziej wymagających smakoszy. Połączenie chrupiącego chleba, słodkich rodzynek i intensywnie aromatycznych
gotuj ze mnąPrzepyszne wiosenne drożdżówki! Połączenie drożdżowego, twarogu i rabarbaru smakuje zawsze, obojętnie pod jaką postacią - czy to dużej drożdżówki na całą blachę, czy takich właśnie zgrabnych
Opowieści z piekarnikaDawno, naprawdę dawno, nie robiłem żadnej bagietki. A akurat naszła mnie na bagietkę ochota. Zbliżał się weekend więc pomyślałem, że będzie fajnym dodatkiem do leniwego sobotniego
Marder&Marder Manufacture