Kotlety de volaille faszerowane serem i suszonymi pomidorami
Kotlety de volaille faszerowane serem i suszonymi pomidorami
Przepis na : obiad
Niby tylko pierś z kurczaka, ale na ile sposobów można ją przygotować! Dzięki temu, że wcześniej marynowałam mięso w ziołowej marynacie i soku z cytryny pierś była nie tylko aromatyczna, ale też bardzo soczysta. Wiele przypraw, ser oraz suszone pomidory dodają kotletom niezwykłego smaku, a w kuchni podczas smażenia unosi się piękny kuszący zapach. Zatem zaczynamy!;) Składniki: (na 4 duże de volaille) 1 podwójna pierś z kurczaka 4 suszone pomidory 4 plastry żółtego sera marynata + przypraw... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni
Autor
Ania K.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierś, piersi, suszone pomidory, mięso, kotlety, kotlet, tarta, bułki, kurczak, mielone, marynaty, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kasza, papryka, de volaille, surówka, ziemniaki, ryż, obiad, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, pierś w marynacie, pierś z kurczaka w pomidorach, kurczak w marynacie, kurczak z serem, mięso mielone, ryż smażony, soczysta pierś z kurczaka, kurczak z papryką
Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni
Dodaj komentarz