Przepis na : śniadanie
Jajka faszerowane to fajna opcja zarówno na kolację, jak i na śniadanie. Jako pierwszy posiłek dnia szczególnie mogą przypaść do gustu osobom, które rano nie mają czasu lub ochoty na przygotowywanie śniadania - możemy przygotować je dzień wcześniej i rano tylko wyjąć z lodówki i zjeść. Jajka faszerowane awokado - przepis na 4 porcje Do przygotowania jajek będą Ci potrzebne: 4 jajka, awokado, sok z limonki, ząbek czosnku, 2 łyżki jogurtu greckiego, szczypta soli, szczypta pieprzu, szczypta chili, kilka gałązek kol... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...