Tofucznica z czerwoną cebulą

Tofucznica z czerwoną cebulą

Tofucznica z czerwoną cebulą

Przepis na : śniadanie

Składniki: czerwona cebula (1 szt.) tofu wędzone (100 g) oliwa z oliwek (2 łyżki) sól kurkuma Czas przygotowania: 25 min Liczba porcji: 1 Przygotowanie: Cebulę myjemy i kroimy w paseczki. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oliwy i dodajemy cebulę. Solimy i smażymy, co jakiś czas mieszając, aż będzie miękka. Tufu kroimy na kawałki, polewamy łyżką oliwy i zamieniamy przy pomocy blendera w masę. Masę z tofu dodajemy na patelnie z usmażoną cebulą. Posypujemy kurkumą. Mieszamy i smażymy jeszcze przez kilka minut. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Weganka gotuje

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.