Pasta z białej fasoli z jabłkiem i pomarańczą
Pasta z białej fasoli z jabłkiem i pomarańczą
Składniki: biała fasola (2 szklanki surowej) jabłko (1 szt.) pomarańcz (1 szt.) cytryna (1 szt.) imbir (kawałek wielkości połowy łyżeczki) cynamon (1/2 łyżeczki) Czas przygotowania: 1 dzień namaczania fasoli + 2 h Ilość: ok. 1 l Przygotowanie: Fasolę zalewamy 1 litrem zimnej wody i moczymy przez 1 dzień. Jeśli fasola wchłonie całą wodę, dolewamy jeszcze trochę. Namoczoną fasolę odcedzamy i ponownie zalewamy wodą. Gotujemy przez ok. 1,5 h na małym ogniu. Po tym czasie odcedzamy fasolę i studzimy. Jabłko obieram... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Weganka gotuje
Autor
Weganka Gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasola, pomarańcze, jabłka, cytryna, imbir, desery, pasty, pasta, kanapki, deser, ciasto, tarta, kanapka, ciasta z masa, ciasto z masa, tarta z jabłkami, ciasta z jabłkami
Inne przepisy z Weganka gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję