TORT SACHERA - PODEJŚCIE 1.
TORT SACHERA - PODEJŚCIE 1.
Tym razem sięgnęłam po przepyszną książkę "Historia smaku" , autorstwa Bryana Bruce'a . To właśnie w niej znalazłam recepturę na Tort Sachera oraz to, w jaki sposób powstał. Tak działają na mnie książki o historii jedzenia, w których nagle pojawia się jakaś sztampowa, kulinarna wizytówka danego kraju. Czytam o niej, zastanawiam się, analizuję recepturę... I biorę się do dzieła! Choruję ostatnimi czasy na książki o historii jedzenia oraz takie, które przygotują mnie i pozwolą douczyć się do ewentualnej przys... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki
Autor
Karmelitka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, polewa, czekolada, tort, torty, ciasto, wegańskie, ryba, biszkopt, wegetariańska, polewa czekoladowa, sok, ryba w ciescie, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, konfitura, bita śmietana, desery, galaretka, kolacja, deser, impreza, jajko, ciasto z białek , ciasto z masa, ciasta z masa, jak zrobić wodę z cytryna, ciasto wiśniowe, ciasta tortowe, ciasto na niedziele
Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję