Dzisiejszy przepis pochodzi warsztatów na Pikniku BlogerChef'a przy okazji Wielkiego Finału BlogerChef'a (pełna relacja),które prowadził sam Adam Chrząstowski. Jestem bardzo rada, że miałam okazję z nim gotować i poznać go osobiście. To dla mnie zaszczyt.Warsztaty te miały na celu rozpowszechnianie kuchni polskiej, delikatnie unowocześnionej, przy jednoczesnym zachowaniutradycji i wykorzystaniu wspaniałych polskich produktów. Podzieleni na zespoły trzy-czteroosobowe, wzięliśmy się do pracy, a każda g... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...Smakowity pomysł! Uwielbiam smarowidła, chętnie spróbuję :) Pozdrawiam
Świetny pomysł. Pasty kanapkowe to świetne urozmaicenie śniadań. Pozdrawiam
ale to musiały być fajne warsztaty! ja dopiero zaczynam warsztatową przygodę i trochę mam stracha :)
Robię o dośś podobnym składzie z pstrąga, ale u mnie to jest kanapka z pastą, a tutaj jak przystawka królewska;-))
ale to pięknie wygląda:) już sobie wyobrażam jak musiało smakować:)
bardzo chciałam jej spróbować, ale miała takie wzięcie, że nawet okruszka chleba już dla mnie nie było :)
Ojej jak ja uwielbiam takie rybne pyszności :) Okrasa wygląda bardzo smakowicie :)Pozdrawiam :)
Ale pyszności zapodałaś. Okrasa musi być pyszna. Z takiej rybki wędzonej na gorąco. Do tego żytni chlebek. Moja smaki ja jadam głownie żytni :-)
Smakowite kanapeczki, a Ciebie bardzo miło jest zobaczyć!:)Pozdrawiam:)
tak, zgadzam się.a dobre śniadanie to dobry humor na cały dzień!
warsztaty to nowi ludzie, wspaniałe przygody i przydatne umiejętności.coś, czego nie dają książki kucharskie.
Wygląda super:) Zapewne podobnie smakuje. Pozdrawiam