Domowy czerwony dżem z papryczek chili, słodkiej papryki, czerwonej cebuli i czosnku. Przepis na słodko pikantną konfiturę. Wyśmienity dodatek do serów, omletów i wędlin. Jak zrobić dżem z chili i słodkiej papryki? Czerwony dżem chili to wyjątkowa konfitura, która łączy w sobie pikantność papryczek chili i słodycz czerwonej papryki oraz cebuli. Idealnie komponuje się z różnymi daniami, od serów po omlety, tworząc niezwykłe połączenie smaków, które wzbogaci Twoje ulubione potrawy. Do czego można wykorzystać pa...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...