Ten niewielki tort zawijany wygląda ciekawie i świetnie smakuje. Idealna propozycja na każdą imprezę, ale również bez okazji Delikatny budyniowy krem pomarańczowy i czekoladowy „tynk” tworzą świetną kompozycję. To połączenie, które trzeba koniecznie spróbować Uwaga: szklanka 200 ml Składniki na biszkopt: 5 jajek 5 łyżek zimnej wody ½ szklanki cukru Skórka otarta z cytryny 1 niepełna szklanka mąki Dodatkowo: Trochę wody Przygotowanie: Białka ubijam razem z zimną wodą na sztywną pianę. Stopniowo dodaję cukier i... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.
Czytaj dalej...