Ten cudowny sernik doskonały zasmakuje każdemu – jest kremowy, ale nie za mocno, jest delikatny, ale nie za mocno, jest z ciastem, ale nie za dużo. To wyważone proporcje i doskonały smak. Musisz koniecznie spróbować 🙂 Uwaga: Szklanka 200 ml Blaszka 30×35 cm Składniki na spód: 1 ¾ szklanki mąki tortowej 120 g masła 3 łyżki cukru pudru 1 jajko 1 łyżka kakao Przygotowanie: Wszystkie składniki umieszczam w misce i zagniatam ciasto do konsystencji mokrego piasku. Blaszkę wykładam papierem do pieczenia i na dno b... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...