Ciasteczka orzechowo-lniane

Ciasteczka orzechowo-lniane

Ciasteczka orzechowo-lniane

Ciasteczka orzechowo-lniane bez dodatku mąki są fantastyczne – przepysznie smakują, są łatwe i szybkie w wykonaniu. Idealne nie tylko na Wielkanoc , ale też do kawy, na drugie śniadanie lub jako przekąska. Polecam 🙂 Uwaga: szklanka 200 ml Składniki na 10 ciasteczek: ½ szklanki siemienia lnianego 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2/3 szklanki (70g) mielonych orzechów 1 jajko 2 łyżki cukru pudru (można zastąpić ksylitolem) 1 łyżeczka wanilii 50 g masła 1 czubata łyżka masła orzechowego (u mnie crunchy ) 40 g ulubi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodki sentyment

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję