Ostry sos pomidorowo sezamowy . Vinehat Bhatia Asafoetida Jest przyprawą powszechnie stosowaną w kuchni indyjskiej. Ma gumowatą konsystencję oraz charakterystyczny zapach zbliżony do cebuli lub czosnku. W Polsce nazywa się „smrodzieniec” , w Anglia „śmierdząca guma” Po dodaniu przyprawy do potraw mocny zapach zanika, a pozostawia po sobie ciekawy aromat. Jest lekkostrawna, zalecana osobom z problemami z układem pokarmowym. Używana przez joginów, którzy unikają cebuli oraz czosnku. Dob...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...