Migas z Chorizo i jarmużem na bekonie z czerstwym chlebem Migas to w Kuchni Hiszpańskiej pojęcie dość szerokie. Samo słowo Migas znaczy – okruchy – co bardzo dobrze odzwierciedla to pasterskie danie. Swoje składniki zmienia w zależności od regionu Hiszpanii, ale nie tylko. Migas często kojarzony jest ze śniadaniem i jest w tym bardzo dużo racji. Jedno z takich śniadań, które zrobiłem, znajdziesz tutaj . Na zakończenie mojej przydługiej i jakże nudnej wypowiedzi, życzę Ci smacznego. 👥 – 2-3-4 ⏰ ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...