Składniki: 700 g filetów zmrożonych ( z flądry) 2 marchewki 2 pietruszki 1/2 selera 1 cebula 1/2 pora 1 puszka pomidorów 1 łyżka koncentratu pomidorowego 1 łyżka masła 1 łyżka lubczyku 2 listki laurowe 1 łyżeczka ziaren ziela angielskiego 1 łyżeczka suszonego oregano 1 łyżeczka mielonej słodkiej papryki 1/3 łyżeczki mielonej ostrej papryki 1 łyżka soku z cytryny sól natka pietruszki Sposób wykonania: Filety z flądry rozmrażamy. Marchew, pietruszkę oraz selera ścieramy na dużych oczkach tarki. Cebulę kroimy ... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...