Na moim blogu znajdziesz przepisy na potrawy domowe, proste, łatwe i bez wyszukanych produktów oraz porady kulinarne. Cenię sobie NORMALNOŚĆ – codziennie i od święta. SKŁADNIKI: 20 muszli conchiglioni, 30 dag wędzonego łososia, 30 dag serka śmietankowego naturalnego, 5-6 jajek ugotowanych na twardo, 2 łyżki majonezu, 2 łyżeczki musztardy . 2 łyżeczki soku z cytryny, sól, pieprz, posiekany szczypiorek (dość dużo) PRZYGOTOWANIE : Muszle ugotować w osolonym wrzątku al dente. W misce zmieszać ze sobą : ser...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...