SAKIEWKI ZE SZPINAKIEM I FETĄ

SAKIEWKI ZE SZPINAKIEM I FETĄ

SAKIEWKI ZE SZPINAKIEM I FETĄ

Składniki:     1 opakowanie ciasta francuskiego 250g mrożonego szpinaku  1/2 opakowania sera feta półtłustego 1 ząbek czosnku 1 mała cebula 50g startego na grubych oczkach tarki sera żółtego oliwa sól, pieprz Sposób przyrządzenia: 1. Ciasto francuskie podzielić na kwadraty. 2. Cebulę i czosnek obrać i pokroić na drobną kostkę i podsmażyć na rozgrzanej oliwie (uważać aby czosnek nie przypalił się, ponieważ będzie gorzki).  3. Gdy cebula i czosnek podsmażą się dodać szpinak i podgrzewać na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Prosto i Smacznie z Anetą

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.