Przepis na : obiad
Składniki: 5 plastrów schabu wieprzowego 500g kiszonej kapusty 2 cebule 1 płaska łyżeczka papryki słodkiej czarnuszka majeranek 1 liść laurowy 2 ziela angielskie sól pieprz vegeta 1/2 szklanki wody 2 łyżki mąki Sposób przygotowania: Schab rozbić cienko, przyprawić solą i pieprzem. Kapustę gotujemy z liściem laurowym i zielem angielskim. Gdy kapusta ugotuje się to odcedzamy, studzimy, wyciskamy nadmiar wody i kroimy. Cebulę kroimy na drobną kostkę podsmażamy i wrzucamy pokrojoną kapustę. Farsz doprawiamy papryką... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...