Meksykańska zupa z pomidorami, serem i nachosami rozgrzeje Was w chłodne dni i przypomni ciepłe lato pod palmami. A latem? Latem da Wam dodatkową energię :) Meksykańska zupa z pomidorami, serem i nachosami jest bardzo kremowa (ale zaskakująco lekka) i orzeźwiająco pikantna (oczywiście możecie ją dostosować do Waszej tolerancji skali Scoville’a :) ). Znajdziecie tu pomidory, chili, czerwoną fasolę i kukurydzę, kumin, meksykański ser (który łatwo możecie zastąpić w razie potrzeby) i oczywiście nachosy ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...