Przepis na : obiad
To wspaniałe, soczyste i pełne aromatów mięso jest idealną propozycją na niedzielny, świąteczny obiad. Do potraw mięsnych często dodajemy żurawinę lub borówkę. Zapominamy jednak o jarzębinie - wspaniałym skarbie jesieni, który naprawdę może zagrzać miejsce w Waszej kuchni. Ja przetwarzam jarzębinę co roku. Nie robię wielkich zapasów, jednak staram się aby 5 - 6 słoiczków znalazło się w mojej spiżarni. I właśnie taki pozostawiony w zapomnieniu, zakurzony słoiczek znalazłam wczoraj na półce. Długo się nie z... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...