Zapiekana fasolka szparagowa z passatą i serem. Genialna w smaku i w prostocie przygotowania!

Zapiekana fasolka szparagowa z passatą i serem. Genialna w smaku i w prostocie przygotowania!

Zapiekana fasolka szparagowa z passatą i serem. Genialna w smaku i w prostocie przygotowania!

Przepis na : obiad

Sezon na fasolkę szparagową w pełni, czas wykorzystać go w jak najlepszy sposób! Dzisiaj zapraszam Was na przepyszną i niesamowicie prostą w przygotowaniu propozycję. Zapiekana fasolka szparagowa z passatą i serem zachwyci każdego! Sprawdzi się zarówno jako dodatek obiadowy, jak i samodzielny posiłek. Serdecznie zachęcam do wypróbowania. Składniki (foremka 17 x 19 cm): fasolka szparagowa żółta, 400g, passata pomidorowa, 200g, tarty parmezan, 50g (lub inny rodzaj sera, np. żółty lub grana padano). Sposób przyg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.