Dlaczego lepiej słodzić stewią?
Dlaczego lepiej słodzić stewią?
Dzisiejszy wpis będzie o stewii – jednym z zamienników rafinowanego cukru. Od razu zaznaczam, że absolutnie nie promuję i nie nakłaniam do diety obfitującej w słodycze, ale wiadomo, że od czasu do czasu i one mogą występować w naszym menu. Najlepiej jednak jeśli będą to słodkości i desery przygotowane samodzielnie w domu z wykorzystaniem właśnie sproszkowanej stewii. Generalnie zamienników cukru jest wiele, ale ja szczególnie polecam ten jeden. Dlaczego lepiej słodzić stewią? Zaraz Wam wyjaśnię Czym jest... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki
Autor
Natka Pietruszki
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
dieta, desery, ciasteczka, deser, czekoladowe ciasteczka , śledź, do pracy
Inne przepisy z Natka Pietruszki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję