Święta za nami, wielu z nas dojada jeszcze resztki z lodówki. Gdy już wszystko zjecie i zatęsknicie za słodkim, wróćcie do tego przepisu! To proteinowy sernik na owsiano-daktylowym spodzie z bajeczną polewą z masła orzechowego i chrupiącymi orzechami laskowymi. Upiekłam go specjalnie na tegoroczne święta wielkanocne, gdyż w rodzinie jest nas już kilku, którzy regularnie uczęszczają na siłownię i dbają o to, co jedzą. Sernik z odżywką białkową o smaku ciasteczek zniknął najszybciej ze wszystkich ciast! Naprawdę... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...