Pieczona papryka bez skórki
Pieczona papryka bez skórki
Przepis na : obiad
Nie wszyscy o tym wiedzą, ale paprykę możemy bardzo łatwo pozbawić skórki. Paprykę wystarczy upiec, a nawet należy ją lekko przypalić. Przypalona skórka bowiem bardzo łatwo oddziela się od miąższu. Pieczoną paprykę bez skórki możemy wykorzystać np. do zapiekanki (przepis na Zapiekankę wegetariańską już niebawem pojawi się na blogu). Składniki: 4 papryki Przygotowanie: Piekarnik nagrzej do 180°C. Papryki umyj, osusz. Odetnij główkę papryki wraz z ogonkiem. Nożem wydrąż nasiona, usuń białe błonki i prz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moja Delicja
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
mojadelicja
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, zapiekanki, zapiekanka, zdrowe przepisy, bez pieczenia, kanapka, warzywa, kanapki, mięso, obiad, mięso na obiad, dania bez mięsa, zdrowe obiady, mięsa pieczone, zapiekanka z mięsem , dania na gorąco
Inne przepisy z Moja Delicja
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję