Chyba najpopularniejszym farszem do udek kurczaka są usmażone z cebulą pieczarki. Udka najpierw trzeba wyluzować czyli usunąć z nich kości. Nie jest to takie trudne jak się wydaje, wystarczy tylko dobra instrukcja i trochę cierpliwości. Trzeba tylko uważać, żeby nie przeciąć skóry. Jak wyluzować udka kurczaka można znaleźć np. TUTAJ . Ja zostawiłam końcówkę kostki, żeby nie trzeba było ją dodatkowo spinać. Składniki: 2 udka kurczaka 1 duża cebula 350 - 500 g pieczarek (w zależności od wielkości udek sól pieprz ol... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...