Jeśli ktoś z Was lubi ten rodzaj mięsa, to polecam. Jeśli nie przepadacie za ozorkami, można użyć dowolnego mięsa np. drobiowe, cielęce lub po kawałku z każdego rodzaju. Świetna przystawka. Daje się kroić w plastry i smakuje o wiele lepiej od ozorków w galarecie kupionych w sklepie. Trzeba tylko dobrze doprawić bulion. Musimy użyć odpowiednią ilość żelatyny, aby galaretka dobrze trzymała, w tym przypadku kawałki mięsa i papryki. Dodatkowo w trakcie gotowania dodałam 2 papryczki chili, nie powinno się ic... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...