Nie musimy włączać piekarnika. Deser wyjęty prosto z lodówki smakuje wyśmienicie. Mało składników i pracy niewiele, ale z jedzeniem trzeba się wstrzymać do następnego dnia, aby deser stężał. Cukru dodałam niewiele, dla mnie w sam raz, więc proponuję w trakcie próbować, aby dostosować do smaku, jaki lubimy. Deser Truskawkowy Mus śmietankowo-truskawkowy 1 litr przecieru z truskawek, 500ml śmietanki 30%, 30g żelatyny, 3 łyżki cukru pudru. Mus śmietankowo- szpinakowy 500 ml ,śmietanki 30%, 10g żelaty... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...