Dziś danie idealne na upały. Wprawdzie jest znacznie chłodniej i co wieczór pada (dobrze, nie trzeba aktywować beczko-taczki) ale wciąż nikt u nas nie ma ochoty na nic ciężkiego. Tego kurczaka ze smakiem spałaszowali wszyscy. To kolejny przepis, który zawdzięczam pinterestowi. Zaprowadził mnie na tą stronę z prostym ale ciekawym przepisem. Przekonajcie się sami jaki aromatyczny jest kurczak w takiej panierce- i to bez żadnego glutaminianu sodu! CYTRYNOWO-TYMIANKOWY KURCZAK Z MAKARONEM I SAŁATĄ LODOWĄ (na 6 osób)... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...