Kanapkowa pasta groszkowa
Kanapkowa pasta groszkowa
Przepis na : śniadanie
Ekspresowa w przygotowaniu, delikatna, znakomita na kanapki, ale także jako dip do surowych warzyw pokrojonych w słupki. Królowa spotkań towarzyskich - pasta groszkowa.
Składniki:
puszka odsączonego z zalewy groszku
2 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę
2 łyżeczki musztardy
łyżeczka majonezu
2 łyżeczki jogurtu greckiego
sól, pieprz
Przygotowanie:Wszystkie składniki zblendowałam, doprawiłam solą i pieprzem do smaku i gotowe :-)
Przepis bierze udział w akcji
czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarny Pamiętnik
Autor
Pani M.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasta kanapkowa, pasty, kanapki, śniadanie, majonez, groszek, śniadania, greckie, warzywa, jogurt, dipy, jogurtu, czosnek, kanapka, przystawki
Inne przepisy z Kulinarny Pamiętnik
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję