Przepis na : obiad
Post Sos pieczeniowy ciemny pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...nie ma to jak domowy sosik pieczeniowy!ooo fajny blog! wspaniała szata graficzna. Bardzo podoba mi się szablon. Uzyłaś nowego dynamicznego wygladu? ;)
Nie, jest to darmowy szablon dla bloggera z btemplates.com ;-)
Jestem zawiedziony , szukam przepisu na sos ciemny do upieczonego już schabu .
Zawiedziony,bo? Bez mięsa sosu ciemnego Pan nie stworzy… chyba,że z paczki,ale to chyba nie o to chodzi. Poza tym z ww. przepisu mięso można wykorzystać do gulaszu, a nadmiar sosu mrozić w woreczkach lub pojemniczkach i wykorzystywać do innych dań (ja tak robię).