Sos pieczeniowy ciemny

Sos pieczeniowy ciemny

Sos pieczeniowy ciemny

Przepis na : obiad

Post Sos pieczeniowy ciemny pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
MartynCia ^^, 28 stycznia 2013 23:47:06

nie ma to jak domowy sosik pieczeniowy!ooo fajny blog! wspaniała szata graficzna. Bardzo podoba mi się szablon. Uzyłaś nowego dynamicznego wygladu? ;)

Słodka Babeczka, 28 stycznia 2013 23:54:53

Nie, jest to darmowy szablon dla bloggera z btemplates.com ;-)

Andrzej1235, 18 stycznia 2014 15:51:43

Jestem zawiedziony , szukam przepisu na sos ciemny do upieczonego już schabu .

Słodka Babeczka, 18 stycznia 2014 17:55:34

Zawiedziony,bo? Bez mięsa sosu ciemnego Pan nie stworzy… chyba,że z paczki,ale to chyba nie o to chodzi. Poza tym z ww. przepisu mięso można wykorzystać do gulaszu, a nadmiar sosu mrozić w woreczkach lub pojemniczkach i wykorzystywać do innych dań (ja tak robię).