
Post Pasta jajeczna z wędzoną makrelą pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Z makrelą jeszcze nie jadłam;) Zapraszam do mnie-zostałaś otagowana;)
oo.. ja to zazwyczaj makrelę kupowałam w puszce w sosie pomidorowej..Podoba mi się twoja wersja, zapisuję i muszę spróbować! :)
ja uwielbiam wędzoną makrelę :) czasem mieszam ją z białym serem, ale sama w sobie jest tak pyszna, że najczęściej jem w czystej postaci :P
kiedyś bardzo często u nas robiona, dzięki za przypomnienie receptury:)
To autentyczny kulinarny przebój, uwielbiam ta pastę, jest świetna. Myślałam, że nikt już o niej nie pamięta. Bardzo mnie cieszy, że prezentujesz przeboje. Może zróbmy listę przebojów :)