Ciasteczka ‚jajko sadzone’ – to super pomysł na Wielkanoc , ale i nie tylko ;-) Jako bazę użyłam maślane ciasteczka z rodzynkami , zaś za ‚białko jajka’ posłużył mi krem z serka i śmietany . Składniki Masło 100g Cukier 170g Jajko 1 jajko Rodzynki 200g Mąka 170g Proszek do pieczenia 1 łyżeczka Sól Serek śmietankowy […] The post Ciasteczka ‚jajka sadzone’ appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Ale ciekawe! Nie mogłem rozpracować z czego są zrobione! Świetna robota! :D
Bardzo fajnie wyglądają te ciastka:) Są idealne, żeby zrobić wrażenie na gościach :D
Świetny pomysł :D w pierwszej chwili zwątpiłam czy to ciastka czy jajka sadzone :p
Pozdrowionka :)