Pysznie i bardzo oszczędnie. Znajoma opowiedziała nam o bardzo ciekawym daniu, które jadła w górach. Z pozoru przypominały zwykłe gołąbki , po rozkrojeniu okazało się jednak, że kryją farsz ziemniaczany. Kierując się jej wskazówkami, zrobiliśmy dokładnie takie. To rzeczywiście jest niesamowicie smaczne. Dodatkowo porcja wychodzi za mniej niż 5 zł na osobę. Przepis na gołąbki ziemniaczane Składniki: Około 1,5 kg ziemniaków, 500 gramów wędzonego boczku, 3 duże cebule, średnia główka kapusty, 250 gramów kapusty kisz... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...